55 ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η BRITISH AIRWAYS

Η British Airways ανακοίνωσε την έναρξη νέων δρομολογίων για την Ελλάδα. Αναλυτικότερα, θα συνδέει τη Μ. Βρετανία με 4 καινούριους προορισμούς στα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιεί δρομολόγια στη Κω και στην Κέρκυρα, με δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα αντίστοιχα. Παράλληλα θα «ενώνει» αεροπορικών την Αγγλία με τη Ρόδο και το Ηράκλειο με δύο και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα αντίστοιχα. Επιπλέον, αυξάνονται οι πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στη Μύκονο θα πραγματοποιούνται έξι πτήσεις την εβδομάδα και στη Σαντορίνη πέντε  πτήσεις την εβδομάδα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City. Επίσης, όπως κάθε καλοκαίρι, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Gatwick.

H British Airways συνεχίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει το δίκτυό της προς/ από την Αθήνα.

Η Αθήνα εξυπηρετείται με τέσσερις πτήσεις την ημέρα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Η πρωινή αναχώρηση, μαζί με τις 2 μεσημεριανές, προσφέρουν ανταπόκριση σε ολόκληρο το δίκτυο της British Airways και των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Η γραμμή Αθήνα – Λονδίνο της British Airways συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων. Η ΒΑ ξεκίνησε να πετάει στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις (μέχρι και το 1931).

Στο δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο – Αθήνα προσφέρεται business lounge στους επιβάτες διακεκριμένης θέσης και στους κατόχους της Gold card (πρόγραμμα πιστότητας της    British Airways – Executive Club).

Φέτος το καλοκαίρι, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας στο ταξιδιωτικό κοινό περισσότερες από 10.000 θέσεις, στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s