ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Εταιρεία Τουρισμού πραγματοποίησε σύσκεψη την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με αντικείμενο συζήτησης το σχέδιο δράσης της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής που θα αναπτυχθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό άξονα ανάπτυξης και αποτελεί έναν προφανή οικονομικό στόχο για την περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κώττας και ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Θεόδωρος Χαρτοματσίδης αφού ενημέρωσαν σχετικά με τη λειτουργία και τους καταστατικούς σκοπούς της εταιρείας τουρισμού, ανέφεραν στους παρευρισκομένους ότι η Εταιρεία έχει ξεκινήσει τις συναντήσεις της από τα Γρεβενά, και θα τις ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στις Π.Ε. Φλώρινας και Κοζάνης, ώστε να ληφθούν υπόψη μέσα από διαβούλευση οι απόψεις όλων των φορέων στον σχεδιασμό των δράσεων και στην υλοποίηση του προγράμματος προώθησης και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού Τουρισμού και Αθλητισμού Παύλος Τσότσος κατά τον χαιρετισμό του σημείωσε χαρακτηριστικά «Εργαζόμαστε με περιφερειακή συνείδηση και μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s