ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22-23 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συγκεκριμένα, την Κυριακή θα καταπλεύσουν στην Καλαμάτα δύο κρουαζιερόπλοια με 3.000 περίπου επιβάτες και προσωπικό, ενώ τη Δευτέρα, ημέρα της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, θα βρίσκονται στην Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπουργοί της κυβέρνησης με επικεφαλής τον Γιώργο Κατρούγκαλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Στην Καλαμάτα όμως θα είναι και η Google, η οποία διοργανώνει δωρεάν εκδήλωση, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις σε εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν μέσω του διαδικτύου.

Πάντως, για το σημαντικό θέμα της κρουαζιέρας, σύμφωνα με το tharrosnews.gr στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός ημερήσιας διάταξης, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, για την παραλαβή και διαχείριση των οικιακών στερεών αποβλήτων των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμένα της Καλαμάτας και ιδίως των κρουαζιερόπλοιων.

Ο δήμαρχος Π. Νίκας επισήμανε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να καταστεί η Καλαμάτα πιο ανταγωνιστική ως πόλη στην υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων.

 

 

Πηγή: antenna.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s