ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

 

«Μουσική» διάβαση εγκαινίασε ο Δήμος Τρικκαίων! Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη, η πιο κεντρική διάβαση της πόλης των Τρικάλων βάφτηκε με τα χρώματα και τα πλήκτρα του πιάνου.
Με εθελοντές και δημοτικούς συμβούλους παρόντες, οι τρικαλινοί  μετέτρεψαν τη διάβαση ανάμεσα στην κεντρική πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου) και την κεντρική πεζογέφυρα, στην πιο όμορφη μουσική διάβαση της Ελλάδας.
Με την οκτάβα των πλήκτρων που ζωγραφίστηκε πάνω στη διάβαση, πλέον το πέρασμα τρικαλινών και επισκεπτών θα γίνεται… μουσικότερο. Η υπενθύμιση των εορτασμών για τον Τσιτσάνη, η γενικότερη σχέση της πόλης των Τρικάλων με τη μουσική, η διαφορετικού ύφους παρέμβαση, αποτελούν στοιχεία της διαμόρφωσης νέων δεδομένων για τα Τρίκαλα, που μετατρέπονται σε μουσική πρωτεύουσα.
Η συγκεκριμένη διάβαση – στο πλαίσιο των διατάξεων του ΚΟΚ – είναι η πρώτη μιας σειράς ανάλογων παρεμβάσεων που, όπως είχε γνωστοποιήσει ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη, θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του 2015.

 

Πηγή: http://www.trikalaview.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s