«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ»

Την έλλειψη πρωτοβουλιών, ενεργειών και κινήσεων από πλευράς της ελληνικής Πολιτείας που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στη συνεχώς συρρικνωμένη οικονομία, σχολίασε δηκτικά ο Ceo της Ryanair κ. Μ. O’ Leary παρουσιάζοντας χθες το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρίας για την Αθήνα το 2016.

«Ο στόχος μας για 10 εκατ. πελάτες στην Ελλάδα παραμένει, ωστόσο χρειαζόμαστε τις απαντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο πλάνο ανάπτυξης που έχουμε καταθέσει από τον περασμένο Δεκέμβριο», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. M. O’ Leary. Παράλληλα τόνισε «Από πλευράς της Ryanair, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανάπτυξη και ζητάμε εκπτώσεις στα υψηλά αεροπορικά τέλη και χαμηλότερη φορολογία. Αυτός είναι ο κεντρικός άξονας των προτάσεών μας προς την ελληνική Πολιτεία που έχουν κατατεθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο τα πράγματα κινούνται αργά στην Ελλάδα». Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι υπάρχει κενό στη συμφωνία με τη Fraport για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια το οποίο συνίσταται στην απουσία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και εγγυήσεων για την ανάπτυξή τους.

Επιπλέον και με βάση τα στοιχεία της Ryanair, η εταιρία προβλέπεται ότι θα διακινήσει 6,5 εκατ. πελάτες στη χώρα μας το 2016, ενώ η Αθήνα θα παρουσιάσει αύξηση κατά 25%, υποδεχόμενη 3,4 εκατ. επιβάτες της Ryanair.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr πληκτρολογώντας

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/epixeiriseis/272238-o%E2%80%99leary-ryanair-%C2%ABi-ryanair-blepei-anaptiksi-stin-ellada-kai-perimenei-tin-elliniki-kibernisi%C2%BB

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s