Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Ημερίδα με τίτλο « Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας » συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας στην Τρίπολη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η κα Αικατερίνη Καρνιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (Πιστοποίηση και Διαπίστευση) και από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s