TO ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «XASTERIΑ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ AMIRANDES ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στην λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων & Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2016, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», το εστιατόριο Κρητικής κουζίνας Xasteria του πολυτελούς ξενοδοχείου Amirandes, Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, απέσπασε για 2η συνεχή χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016.

Οι δημιουργικές εμπνεύσεις του Executive Chef Γιάννη Κουναλάκη, η άψογη εκτέλεση από τον Chef de Cuisine Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την φάρμα Agreco στην Κρήτη, κρατούν το “Xasteria” σταθερά στην γαστρονομική κορυφή της Ελλάδας. Το εστιατόριο, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2016, προσφέρει αυθεντικές Κρητικές και Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με μία σύγχρονη δημιουργική ματιά.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το «παρόν» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, γνωστοί επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού, δημοσιογράφοι και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες.

 

Την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «αθηνόραμα».

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s